Rolluiken

Basic
Het basic rolluik heeft een strakke en complete uitstraling, de lamellen zijn vervaardigd uit dubbelwandige lamellen gevuld met PU-schuim voor een betere stabiliteit en isolatie. Dit rolluik is zo samengesteld dat hij zeer aantrekkelijk in aanschaf is.

Premium
Het rolluik is vervaardigd uit Heroal onderden. U kunt kiezen uit afgeschuinde, rechte of afgeronde gerolvormde kasten. Het pantser is opgebouwd uit de bekende RS42 lamellen ofwel beter bekend als de HK842. Dit rolluik is ontworpen om vele jaren storingsvrij plezier van te hebben.

Excellent
Het rolluik is volledig vervaardigd uit Heroal onderdelen en wordt geassembleerd in De Heroal fabriek in Duitsland. De aluminium omkasting is 3 mm dik geextrudeerd wat ervoor zorgt dat deze een luxere uitstraling geeft dan een gerolvormde kast, dit heeft nog als voordeel dat wanner het regent de kast niet klinkt als een klankkast. Het pantser is opgebouwd met de RS38 lamellen ofwel beter bekend als het bewezen jarenlange Mini E lamel. Dit lamel is al tientallen jaren op de markt en is nog steeds de koploper in wat betreft stabieliteit en sluitvastheid. Dit rolluik is gemaakt van de beste onderdelen van Heroal en zorgen ervoor dat u een leven lang storingsvrij van dit rolluik kan genieten.