Screens

Screens
De aluminium behuizing van het screen wordt in vele standaard kleuren gemaakt, tegen een kleine meerprijs kan deze screen ook op elke gewenste Ral-kleur worden gepoedercoat.

Windvaste Screens
Kenmerkend voor de windvaste screens is dat het doek in alle standen op spanning worden gehouden. Ondanks de geavanceerde techniek die in dit screen is toegepast, is de maat van de kap bescheiden gebleven.

De SR-screen
De  SR-screen is een zeer innovatief type screen met bijzondere eigenschappen. Dankzij de speciale bevestigingsplaten kan de bovenrol makkelijk gedemonteerd worden en worden er geen bevestigingsgaten in de zijkap gemaakt. De SR-screen kan uitgevoerd worden met een verschillende soorten kasten, afgeschuind, recht of halfrond. Tevens hebben wij in ons assortiment de Smart screen deze heeft als bijzondere eigenschap dat de onderlijst volledig in de kast verdwijnt. Deze screens zijn ontworpen om grote afmetingen te kunnen maken, deze kunnen we dan ook maken tot een oppervlakte van 18 vierkante meter.

Dit type screen heeft dankzij het speciale ritsgeleidingssysteem de volgende voordelen:
– In elke positie windvast
– Geen opening tussen geleider en doek
– Het doek wordt mooi strak gehouden
– In gesloten positie is het screen insectenwerend
– In combinatie met een verduisteringsdoek is het zeer geschikt als verduisteringsscreen (binnenmontage)

Multifunctioneel

Deze windvaste eigenschappen maken het screen ook zeer geschikt als windwering. Niet voor niks passen we screens vaak toe onder overkappingen of op balkons. Wil je dan liever het zicht naar buiten behouden? Geen probleem! Want onze screens kunnen deels of volledig transparant worden gemaakt!
De transparante vensters in het screen zorgen dat het buitengevoel behouden blijft.