Markiezen

Charmant en authentiek
Markiezen gegeven uw woning een sfeervolle en authentieke uitstraling. Door de klassieke vorm van een markies dringt er ook via de zijkanten van uw raam geen zonlicht uw huis binnen. Daarom is de markies de beste zonwering die u kan hebben hangen voor u raam. Wij hebben een breed assortiment in markiezen. Hierdoor kunt u de markies tot in het kleinste detail afstemmen op uw wensen.

Standaard, Pet of Klapmodel
Markiezen zijn in meerder modellen. Standaard model is vrijwel in alle situaties toe te passen. Een Klapmodel is voor een diepere uitval en de Petmodel is voor een hogere doorloophoogte. Het frame is vervaardigd uit aluminium, grenenhout, hardhout of red cedar. Dit geldt ook voor de bovenkap en de zijschotten.
Gemakkelijke Bediening
De bediening kan door middel van een bedieningskoord, maar ze kunnen ook uitgerust worden met een elektromotor met schakelaar of zelfs met een handzender, hiermee maakt u het uzelf nog gemakkelijker.

markies

In Alle kleuren
Het frame van de markies is in 3 standaard kleuren leverbaar, indien deze niet bij u woning passen kunnen wij tegen een geringe meerprijs het frame laten poedercoaten in de kleur die u wenst, en voor de doeken kunnen we u de collectie van Dickson, Swela en Tibbelly aanbieden dus altijd wel iets wat perfect bij u bij u woning past