Pergola

De Piazolla is terraszonwering in de meest praktische zin van het woord. Een bijzondere creatie die u optimaal van het buitenleven laat genieten. Dit innovatieve systeem is zo ontwikkeld dat het maar liefst 30 m2 schaduw kan leveren en ook bij een buitje blijft men droog onder deze overkapping van doek. De Tibelly-doekcollectie biedt u een uitgebreid kleurenpalet voor uw zonwering. Deze uitzonderlijke grote keuze in zonweringsdoek maakt het mogelijk een persoonlijk tintje aan uw zonwering te geven. Tibelyzonweringdoek beschermt u tegen de zon en houdt tenminste 90% van de UV-straling tegen. De maximale afmeting van de Piazzola is 600 x 500 cm (breedte x diepte). De zonwering kan echter aangebouwd worden tot een breedte van maximaal 12 meter en wordt uitgevoerd op twee motoren.

Bediening
De Piazzola is standaard uitgevoerd met elektrische bediening. Nog luxer en gebruiksvriendelijker wordt het scherm door plaatsing van een zon-/ windautmaat, waardoor het scherm automatisch uitgaat of wordt ingetrokken! Een draadloze bediening wordt standaard meegeleverd

Specificaties
Beschikbare afmetingen – max. 600 cm breed – max. 500 cm uitval

Techniek
Middels een innovatieve techniek wordt het aan de voorlijst bevestigde doek via zijgeleider in en uit de omkasting gedreven. De onzichtbare veerconstructie in de voorlijst van het scherm zorgt ervoor dat het doek constant op spanning is. Door de staanders in hoogte te laten variëren kan men de hellingshoek bepalen. Echter is een hellingshoek van 16° ideaal omdat dan het regenwater automatisch afloopt.

Afwerking
Het solide en stijlvol vormgegeven framewerk van de Piazzola is vervaardigd uit hoogwaardig, recyclebaar aluminium van Europese bodem. Het aluminium is in verschillende standaardkleuren leverbaar maar ook speciale kleuren kunnen op verzoek worden geproduceerd. In combinatie met moderne of klassieke doekkleuren en designs kan deze extra leefruimte geheel naar eigen smaak worden gekleurd. De maximale afmeting is 6 meter breed bij een uitval tot wel 5 meter. De hoogte is variabel. De Piazzola kan aangebouwd worden tot een breedte van maximaal 12 meter. De staanders aan de voorzijde dienen als ondersteuning. Dit maakt dat de Piazzola ideaal kan worden ingezet op plaatsen waar de bouwkundige constructie te zwak is om een traditioneel knikarmscherm te plaatsen. Bovendien maakt het dat deze “buitenkamer” ideaal is voor zowel privaat als professioneel gebruik als bescherming tegen schadelijke uv-straling en andere onvoorspelbare weersomstandigheden.

Uitvoering
De Piazzola bestaat uit een muur gedeelte en een ondersteunend geheel aan de voorzijde. Bij grote overspanning wordt de Piazzola voorzien van een ondersteuning in het midden. De zijgeleiders kunnen worden voorzien van een goot zodat bij regen het water naar beneden wordt afgevoerd en niet via de zijkanten van het doek naar beneden druppelt. De framekleuren van de Piazzola zijn standaard in crème wit (ral 9001), standaard wit (ral 9010), extra wit (ral 9016) en antraciet structuurlak (ral 7016) verkrijgbaar.

 

Bekijk hier de flyer