Wisniowski PRIME

 

Ontdek de perfectie
Stelt u zich een garagepoort van de nieuwe generatie voor. Een poort die geen transformatie is van reeds bestaande oplossingen, maar het resultaat van een creatieve zoektocht naar een evenwicht tussen moderne technologie, kwaliteit, veiligheid en design.
Zo is de poort PRIME. Innovatief, verfijnd in elk detail die uw behoeften weerspiegelt voordat u ze kunt definiëren. Deze volledig uitgeruste en volautomatische poort toont u steeds opnieuw dat u de beste keuze hebt gemaakt, telkens u naar uw afstandsbediening grijpt.

deur_1

Wees de eerste, wees PRIME
PRIME is ongeëvenaard. De klassieke stilistische lijn is slechts een voorbode van wat er in de binnenkant schuilt van deze intelligent ontworpen poort.
Wees de eerste, wees PRIME. Ontdek de unieke voordelen van de poort PRIME!

deur_2

Origineel INNOVO paneel
DE ESSENTIE VAN DE ZAAK

Tijdens het ontwerpen van de unieke oplossing PRIME bereikten we de kern van de structuur van deze sectionaalpoort. Het idee was om de beste isolatieparameters te bereiken, het verkrijgen van een uniek esthetisch effect aan de binnenkant van de garage evenals het garanderen van een uitzonderlijk veilig gebruik van de poort.
Zo ontstond het INNOVO paneel, dat uniek is in de wereld. Zijn gesloten bouw, 5 lagen geplooid metaal op de plaatsen waar de scharnieren gemonteerd worden, verzekeren een sterke constructie. Opgevuld met een warm schuim met een dikte van 60 mm en speciale afdichtings- en afschermingssystemen zorgen voor uitstekende isolatieparameters van de poort.
Door het paneel op deze manier te ontwerpen stelt het ons in staat om het perfecte poortblad te creëren, dat
Paneel INNOVO 60mm
Doorsnede van het paneel met afdekking tussen de panelen, gemonteerd aan de binnenzijde van het poortblad.

1. elastische afdekking tussen de panelen
2. aluminium profiel dat de elastische afdekkingen monteert
3. 5 lagen geplooid metaal op de plaatsen waar de scharnieren gemonteerd worden
4. Afdichting tussen de panelen
5. verborgen scharnier
6. polyurethaanschuim

afb2

Perfect IN ELK DETAIL
PRIME is design dat gericht is op elegantie en tijdloze eenvoud, dat de conventie van het louter functionele doel van de garagepoort doorbreekt. Tijdens het ontwerpen legden we nadruk op elk detail, want over perfectie beslissen de details.

deur_3

Nieuwe DESIGN TRENDS
PRIME is een universeel ontwerp dat een gevoel geeft van comfort, hoogwaardigheid en moderne luxe. Op deze manier vormt PRIME een nieuwe designfilosofie in zijn categorie.
Het project PRIME bevat de belangrijkste kenmerken die gedefinieerd kunnen worden als een bepaald minimalisme – zuinig met lijnen en een synthese van vormen die de esthetische en kenmerkende basis weerspiegelen van het modern architectonisch denken.
De vorm van PRIME vormt schijnbaar de achtergrond. Ideaal ontworpen vanuit de binnenkant verrast deze poort met moderne designoplossingen en een rijkdom aan afwerkingen die de bewegende delen van de poort afschermen. Elke detail is perfect bijgewerkt, wat de continuïteit van het denkvermogen van de ontwerpers bevestigt en een absolute essentie van het design vormt.

Het icoon van VEILIGHEID
PRIME doorbreekt de stereotypen in termen van veiligheid. Het is niet enkel een poort met hoge esthetische waarden, maar ook een weerspiegeling van onze zorg voor veiligheid.
Bij PRIME benaderen we veiligheid integraal – we maakten gebruik van de technologie om gevaar niet enkel te weren, maar vooral om het te voorkomen. Tal van moderne beveiligingssystemen en structurele elementen helpen om alle gebruikers te beschermen zodat uw woning een veiligere plaats wordt.
Samen met een perfect geïntegreerde aandrijving is PRIME een voorloper van de technologische vooruitgang, die in elk detail laat zien dat kwaliteit en veiligheid onafscheidelijk zijn.

deur_4

Een nieuwe definitie van VEILIGHEID
De uitzonderlijke systemen waaruit deze veilige poort bestaat, hangen van elkaar af en harmoniëren met bepaalde delen van de constructie. Zoals permanente afschermingen aan de geleiders, beweegbare afschermingen aan de rollen, geïntegreerde afscherming aan de as en veren, zijdelingse afschermingen aan de as en veren en interne afschermingen op de plaats waar de panelen zich verbinden.

WARMTE REVOLUTIE
Thermische isolatie onderscheidt PRIME, en kwalificeert zich tot producten die aanbevolen worden voor zowel energiezuinige als passieve gebouwen. PRIME is de oplossing voor de behoefte aan het maximaliseren van de energiewinst en zoveel mogelijk warmteverlies in het gebouw te verminderen.
Om deze poorteigenschappen te bereiken was het noodzakelijk om de laagst mogelijke warmteoverdrachtscoëfficiënt te verkrijgen.
PRIME maakt optimaal gebruik van de thermische isolatie-eigenschappen van het INNOVO paneel en de geïntegreerde afdichtingssystemen die warmteverlies op de gevoeligste plaatsen van het poortblad elimineren.

Kroonargumenten VAN DOELTREFFENDE THERMISCHE ISOLATIE
Indicator U van het INNOVO paneel bedraagt 0,37 W/m2K wat zich vertaalt in thermische isolatie van de volledige garagepoort. Een nieuw paneel, dubbele afdichtingen aan de boven- en onderkant van het poortblad en afdekkingen tussen de panelen lieten ons toe om een uitstekende warmteoverdrachtscoëfficiënt te bereiken 0,79 W/m2K*.

* Parameters voor poorten met afmetingen 5500 mm x 2250 mm, bevestigd met tests door het Building Research Institute.

Aandrijving
SOMFY DEXXO PRO 3S RTS

DE PRECIEZE CONFIGURATIE VAN HET AANDRIJFSYSTEEM COMBINEERT UITSTEKENDE TECHNISCHE EIGENSCHAPPEN MET VOLLEDIGE CONTROLE, COMFORT EN ABSOLUTE VEILIGHEID OP DE BEST MOGELIJKE MANIER.
SET FOTOCELLEN – de fotocellen verzekeren dat de poort stopt en terug naar open positie gaat, indien er zich in de lichtopening een obstakel bevindt.

MECHANISCHE VERGRENDELING TEGEN INBRAAK – blokkeert de poort in gesloten stand, voorkomt het openen van de garagepoort door onbevoegden.
AMPEROMETRISCHE DETECTIE VAN OBSTAKELS – bescherming tegen overbelasting in geval van contact van de onderste rand van het poortblad met een obstakel. Het poortblad stopt en gaat weer terug omhoog.
NOODBATTERIJ – maakt het openen en sluiten van de poort mogelijk in geval van stroomstoring.
RAIL MET EEN STILLE TANDRIEM – zorgt voor een stille werking, wat uitermate belangrijk is voor garagepoorten die direct verbonden zijn met de woning of die dicht bij slaapkamers gelegen zijn.

BESCHIKT OVER EEN INGEBOUWDE SIGNALISATIELAMP.
MOGELIJKHEID TOT HET AANSLUITEN VAN EEN EXTRA EXTERNE LICHTBRON, VB. OPRITVERLICHTING.

afstandbediening

AFSTANDSBEDIENING KEYGO RTS 4 KANALEN
De afstandsbediening Keygo maakt het mogelijk om de poort vanop afstand te bedienen en kan tot 4 verschillende apparaten programmeren. De afstandsbediening is gemaakt uit zeer duurzaam materiaal, wat zich vertaalt in een langdurige werking van het apparaat.